Waarom Netwerk Outlet

Netwerk Outlet, opgericht in 2020, is  een  onafhankelijke leverancier van nieuw en gebruikte Netwerk producten. Wij streven er naar een zo breed mogelijk voorraad aan te bieden en te doen wat wij beloven.

Mede door de grote vraag naar goede gebruikte netwerkproducten is onze keuze op de HP, Cisco, Aruba, Juniper en meer topmerken gevallen. Mede door de goede support en de zeer goede garantie voorwaarden was de keuze snel gemaakt. Onze netwerk producten zijn erg stabiel en betrouwbaar.

Verder hebben we in de shop handige producten zoals netwerkkaarten

Voorraad:
– Wij hebben alles van ons assortiment zelf op voorraad. Bestelt u deze voor 16.00 uur op een werkdag, dan verzenden wij dezelfde dag.

Prijzen:
– Wij kunnen lage verkoopprijzen hanteren door grootschaal inkopen,  efficiënte manier van werken en onze goede banden met wereld wijde leveranciers.

Service:

– Wij streven naar het zo min mogelijk nodig hebben van service. Dit doen wij door in de eerste plaats te zorgen dat er zo min mogelijk fout gaat, door onze bedrijfsprocessen zo efficiënt en vloeiend mogelijk te laten lopen en door vooraf goed te communiceren. Uiteindelijk is ‘geen probleem’ beter dan een ‘goede oplossing’.
– Als er dan toch iets mis gaat, of als u met een defect product te maken hebt, is een snelle oplossing belangrijk. Defecte producten worden bij retour hier getest en indien defect bevonden, vaak direct voor een nieuw exemplaar omgeruild. Soms sturen wij defecte producten door naar een fabrikant ter reparatie. Dit laatste gebeurt slechts in een klein deel van de gevallen.

Op zoek naar gebruikte netwerkproducten - Netwerk Outlet

Waarom Netwerk Outlet?

Door de technische competentie in combinatie met het proactief onderzoeken weten we wat met de producten gedaan kunnen worden.

Indien gewenst kunnen we ook assisteren bij installatie Wij bieden ook de mogelijkheid aan met supportovereenkomsten U of je klanten nog beter van diensten te kunnen zijn. Dus verzorgen wij ook uw Netwerk  Support als U onderbezet bent of op vakantie bent.

Waarom kopen bij Netwerk Outlet?

  • We kunnen ook helpen met configuren van de apparatuur
  • We geven garantie voor al gebruikte apparatuur
  • De door ons geleverde gebruikte/ refurbished hardware wordt eerst door en door getest en is dus net zo betrouwbaar als een nieuwe apparatuur.
  • Wij geven 1 jaar garantie voor onze eind-klanten en 3 maanden garantie voor zakelijke klanten.
  • Wij hebben wereldwijd tevreden klanten

Populaire producten

Ontdek ons uitgebreide assortiment