Best verkochte Netwerk switches

Online Netwerk switch kopen

Netwerk switch kopen? Met een Netwerk switch verbind u meerdere netwerkapparaten in uw netwerk. Vooral in grote organisaties heeft de router onvoldoende aansluitingen om met alle apparatuur en met internet een verbinding te maken. Netwerk-switches vergroten het aantal ethernetpoorten eenvoudig zodat u uw netwerk én uw bedrijf zonder problemen kunnen werken. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan switches van topmerken zoals: HP, Cisco, Hewlett Packard Enterprise en NETGEAR. Welke switch past het beste bij uw bedrijf?

Fast ethernet of gigabit ethernet?

Ethernet-switches zijn er is verschillende soorten. Een belangrijk verschil is de snelheid van de switch. Zo zijn er o.a. fast ethernet-switches en gigabit ethernet-switches. Fast ethernet klinkt snel, maar heeft een overdrachtssnelheid van slechts 100Mbit/s. Gigabit ethernet is met een overdracht van 1000Mbit/s tien keer zo snel. Let wel: dit zijn theoretische maximale snelheden. Let op de snelheid van het huidige netwerk en de opgenomen switches bij het aanschaffen van nieuwe modellen. Een paar fast ethernet-switches tussen allemaal gigabit-modellen, zorgen voor een bottleneck in het netwerk.

Het verschil tussen een Netwerk switch?

Er zijn verschillen tussen managed en unmanaged switches. Een unmanaged switch werk eenvoudiger: u hoeft hem niet te in te stellen. Een managed switch biedt meer mogelijkheden om deze in te stellen.

Advies van onze experts

Heeft u vragen of opmerkingen over een een specifiek product? Of wilt u weten welke netwerk switch het beste bij u past. Onze experts helpen u graag bij het kopen van een Netwerk switch die aansluit bij al uw wensen. Neem contact met ons op en wij helpen u graag!

Populaire producten

Ontdek ons uitgebreide assortiment