Best verkochte routers kopen

Online router kopen

Bent u op zoek naar een nieuwe router van diverse topmerken zoals: HP, Cisco, LANCOM of ZyzXEL? Wij hebben een ruim assortiment aan routers van de hoogste kwaliteit tegen scherpe prijzen. Hiermee kunt u een snel bedrijfsnetwerk opzetten voor optimale prestaties. Door ons ruime assortiment zit er altijd een geschikte router voor u bij.

Een router zorgt voor draadloos internet of een bedrade verbinding in jouw huis of op kantoor. Je verbindt computers, tv’s, tablets en smartphones met het netwerk via een router. Zo kun je overal films streamen, downloaden of websurfen. Bij het kopen moet je op enkele dingen letten. Wil je in je hele huis dekking, kies dan voor een router met Multiroom wifi. Wil je 4K films over het netwerk streamen, kies dan voor een wifi router met een hoge snelheid. Ben je van plan apparaten bedraad aan te sluiten, dan let je op het aantal netwerkpoorten. Je netwerk breid je uit met uitbreidingen voor routers en accessoires zoals switches, powerlines of access points.

Bekabelde router kopen?

Met een router maakt u een verbinding op uw computernetwerk met het internet. Via de bekabelde router maken de alle netwerkapparaten een verbinding met elkaar en het internet. Om een optimale internetverbinding te realiseren heeft u naast dit ook nog een modem nodig. Om een WiFi verbinding te kunnen maken u een wireless access point nodig.

De beste router voor uw bedrijf

De beste routers zijn veilig, stabiel en snel. De voordelen hiervan zijn om veel netwerkaansluitingen te hebben. Op deze manier kunt u eenvoudig veel apparaten verbinden in uw bedrijfsnetwerk. Heeft u te weining poorten? Kies dan voor een switch uit ons assortiment aan voor extra netwerkconnecties. Voor grote organisaties zorgt een firewall voor extra beveiliging

Advies van onze experts

Heeft u vragen of opmerkingen over een een specifiek product? Of wilt u weten welke product het beste bij u past. Onze experts helpen u graag bij het kopen van een product die aansluit bij al uw wensen. Neem contact met ons op en wij helpen u graag!

Populaire producten

Ontdek ons uitgebreide assortiment