Access points kopen

Access point kopen? Met een toegangspunt leg je een (extra) draadloos netwerk aan. Je plaatst het WiFi access point in een ruimte waar je een wifi verbinding wil en verbindt het apparaat via een netwerkkabel met je router. Wil je het draadloze netwerk verder uitbreiden? Verschillende WiFi access points kunnen aan elkaar gekoppeld worden, waardoor er een netwerk ontstaat met dekking in je hele huis of kantoor.

Access point kopen

Access points kopen

Access point kopen? Met een access point kunt u een draadloos netwerk opzetten. Om dit te realiseren moet u een access point met een netwerkkabel aansluiten op uw router. Hiermee kunt u op afstand een ‘wifi-hotspot’ voor al uw draadloze netwerkapparaten aanmaken. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan access points van merken als HP, Cisco, Dell en Ubiquiti. Hierdoor zit er altijd een 1 voor u bij.

Sneller internet met een access point

Heeft u thuis of op kantoor een slecht wifi signaal? Met een WLAN toeganspunt kunt u dit wifi signaal versterken. Zorg ervoor dat er op de locatie van het toeganspunt voorzien van stroom is. Zorg ervoor dat het toeganspunt met een netwerkkabel op de router is aangesloten en dat de router en wireless toeganspunt dezelfde naam en -sleutel hebben.

Meerdere access points voor sneller WiFi signaal

Wilt u een wifi-verbinding opzetten in een grote ruimte, zoals in een hotels of op de camping? Dan heeft u meerdere access points nodig. Gebruik deze access points op verschillende locaties in netwerk.

Advies van onze experts

Heeft u vragen of opmerkingen over een een specifiek product? Of wilt u weten welke acces point het beste bij u past. Onze experts helpen u graag bij het kopen van een product die aansluit bij al uw wensen. Neem contact met ons op en wij helpen u graag! Acces point kopen kies voor Netwerk Outlet.

Populaire producten

Ontdek ons uitgebreide assortiment