Online IP-camera kopen

IP-camera’s kopen? Wij hebben een uigebreid assortiment aan IP camera’s (IP-cams) van merken zoals: Axis en Sony. Bekijk al onze IP camera’s en bestel de camera die het beste bij u wensen aansluit.

Wat is een IP-camera?

Een IP-camera is een camera die voor optimale beveiliging zorgt. Deze camera maakt namelijk gebruik van het computernetwerk op kantoor of in huis. De IP camera stuurt zijn beeld via een WiFi verbinding naar een server of computer voor monitoring en opname. Het is ook namelijk ook mogelijk om met een IP beveiligingscamera geluid op te nemen.

Wat voor IP-camera heeft u nodig?

Er zijn diverse soorten camera’s op de markt. Iedere camera heeft zijn eigenschappen zoals vorm en formaat, maar ook de beeldkwaliteit en functionaliteiten kunnen verschillen. Zo zijn er beveiligingscamera’s met die het zicht beter maken voor ‘s Nachts. Deze maken gebruik van led lampen met infrarood licht om de omgeving beter te voorzien van licht. Deze soort camera is zeer geschikt voor bijvoorbeeld opnames in donker. Een ander functioneel soort camera is de PTZ-camera. PTZ betekent pan-tilt-zoom.

Met deze beveiligingscamera’s heeft u de mogelijkheid om te draaien, kantelen en te zoomen. Zo kunt u handmatig of automatisch een groter gebied beveiligen. Tot slot zijn er indoor en outdoor IP-camera’s. Outdoor IP-camera’s zijn weer- en waterbestendig en zijn te gebruiken voor buiten bijvoorbeeld: in de tuin of aan de garage. De meeste IP-camera’s beschikken bovendien over een combinatie van deze eigenschappen. Bekijk ons ruime aanbod aan camera’s en bestel de camera die het beste bij al u wensen aansluit.

Advies van onze experts

Heeft u vragen of opmerkingen over een een specifiek product? Of wilt u weten welke IP-camera het beste bij u past. Onze experts helpen u graag bij het kopen van een nieuwe bewakingscamera die aansluit bij al uw wensen. Neem contact met ons op en wij helpen u graag!

Populaire producten

Ontdek ons uitgebreide assortiment