Online VoIP telefoon kopen?

VoIP telefoon kopen of IP-telefoon? VoIP betekend: Voice over IP. Met deze telefoons kunt u bellen via internet. Hierdoor is een andere benaming voor VoIP-telefoons ook wel IP-telefoons. Wij hebben een uitgebreid assortiment VoIP-telefoons. Bijvoorbeeld voor VoIP-telefoons op kantoor. Met een ruim aanbod van professionele toestellen van diverse topmerken als Avaya, Cisco, en Mitel zit er altijd een zakelijke IP-telefoon voor u tussen.

Wij leveren alle grote merken IP-telefoons zoals Cisco, Gigaset, Grandstream, Polycom en YeaLink. Voipshop heeft een eigen magazijn waarin wij alle VoIP-telefoons op voorraad hebben. Voor 12:00 besteld is morgen in huis. Zakelijke klanten kunnen indien gewenst ook op rekening bestellen.

VoIP telefoons kopen

Populaire producten

Ontdek ons uitgebreide assortiment

Online VoIP telefoon kopen?

VoIP-telefoons kopen?

Als u een keuze gaat maken voor een geschikte VoIP-telefoon voor zakelijk gebruik, dan zijn er diverse belangrijke zaken om naar te kijken. Beveiliging is daar een hele belangrijke factor van, maar ook een WiFi verbinding is handig. Een voordeel van een draadloze IP-telefoon is dat u geen netwerkkabel nodig heeft. Bestel u VoIP-telefoon vandaag nog in onze webshop.

Advies van onze experts

Heeft u vragen of opmerkingen over een een specifiek product? Of wilt u weten welke telefoon het beste bij u past. Onze experts helpen u graag bij het kopen van een product die aansluit bij al uw wensen. Neem contact met ons op en wij helpen u graag!