Firewall kopen

Online firewall kopen

Firewall kopen? Als bedrijf is het essentieel dat een hardware firewall uw computernetwerk beschermt. Door middel van een firewall kunt u tussen uw lokale netwerk (LAN/WLAN) en internet schakelen. Hierdoor maakt u hackers en andere ongenode gasten het zeer lastig om uw netwerk te hacken. Wij hebben een uitgebreide assortiment aan firewalls van topmerken als Cisco, Dell, WatchGuard en SonicWall. Hierdoor vindt u altijd een geschikte product.

Hoe werkt een firewall?

Een firewall kijkt of het netwerkverkeer aan de hand van regels. Met deze regels kunnen datapakketjes worden toegelaten of geweigerd. Niet iedereen kan dus zomaar een verbinding met uw netwerk. Firewalls maken gebruik van verschillende soorten filters om hackers tegen te houden.

Voorkomende soorten firewalls zijn Stateful Packet Inspection (SPI) en Network Address Translation (NAT) firewalls. Een sterke mogelijkheid die veel firewalls bezitten, is VPN (Virtual Private Network). Met VPN kunt u eenvoudig twee lokale netwerken beveiligen via het internet met elkaar laten verbinden. Bestel het product dat het beste bij u past in onze webshop.

Advies van onze experts

Heeft u vragen of opmerkingen over een een specifiek product? Of wilt u weten welke switch het beste bij u past. Onze experts helpen u graag bij het kopen van een Netwerk switch die aansluit bij al uw wensen. Neem contact met ons op en wij helpen u graag!

Populaire producten

Ontdek ons uitgebreide assortiment