Online server kopen

Server kopen? Bent u op zoek naar een nieuwe server voor op kantoor? De beste blade, tower en rack servers vind u in het uitgebreide assortiment van De Netwerkspecialist. Met bekende merken zoals: Cisco, Dell en Hewlett Packard Enterprise zit er altijd een perfect product die bij al uw wensen aansluit.

Server kopen

Online server kopen

Welke server past het beste bij mij?

Welke server u nodig heeft hangt af van het gebruik. De Netwerkspecialist biedt verschillende servers aan in verschillende prijsklassen. Rack servers (of rack-mounted servers) worden in een serverrack geplaatst. Ze hebben de precieze afmetingen om hier perfect in te passen. Let wel op de hoogte: heeft u plaats voor 1U, 2U, 3U of nog hoger? Deze getallen geven te hoogte in units (plaatsen in het rack) aan.

Een tower is niet bedoeld voor in een rack, maar zet u gewoon neer als een computer. Tower en rack servers hebben een eigen voeding, aansluitingen en vaak ook koeling. Blades bevatten geen eigen voeding, koeling, knoppen en aansluitingen. Deze onderdelen zitten verwerkt in het chassis waar de blade servers in thuishoren. Dit zorgt voor een gemakkelijke installatie. Bovendien blijft de wirwar aan kabels beperkt.

Ervaringen van anderen

Mensen lezen graag de ervaring van anderen voordat ze online een product kopen. Daarom vragen wij onze klanten om een (korte) recensie over hun aankoop te schrijven. Hierin staan zaken als gebruiksgemak, prijs-kwaliteitverhouding en de algemene indruk. Deze handige beoordelingen vindt u terug op de productpagina’s.

Server kopen?

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een geschikte tower, blade of rack voor uw bedrijf. Of heeft u vragen over een specifiek product? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met vinden naar het juiste product.

Populaire producten

Ontdek ons uitgebreide assortiment